Nyhedsoversigt

 • 19. februar 2019

  Outlook er oppe igen, men...

  Så er fejlen på den centrale server rettet og vi har igen adgang til vores mailbox. Men det er endnu ikke lykkes at genskabe mail tilsendt mailadressen 035@dlf.org i perioden 8.februar til 19.februar. Så har du sendet en mail til os i det tidsrum er du meget velkommen til at genfremsende. Desuden er det ikke alle funktioner der virker som de skal, så vi er desværre stadig hæmmet af nedbruddet.

 • 19. februar 2019

  Bøvl med Outlook

  HLF har siden søndag 17.februar oplevet massive problemer med Outlook og vi kan hverken åbne eller sende mail. Fejlen er central og der arbejdes intenst på at udbedre den. Hvis du skriver til os, må du derfor påregne forlænget ekspeditionstid. Alternativt er du velkommen til at ringe til os på 49 20 29 77. Vi beklager...

 • 17. december 2018

  Startmedlemsskab

  Danmarks lærerforening er en fagforening med en høj organisationsgrad. Op mod 95 % af alle medlemsberettigede i Danmark er allerede medlemmer. Men vi vil gerne være endnu flere. Derfor har hovedstyrelsen vedtaget, at indføre et startmedlemsskab.

 • 12. december 2018

  Invitation - 'Ny Start' også i Helsingør!

  Helsingør Lærerforening inviterer til fyraftensmøde 'Ny Start - arrangement' tirsdag d. 29. januar kl. 17:00 – 19:00 i Borupgårdskolens teatersal, Smakkevej 2, 3070 Snekkersten, om formålstyret undervisning ved lærer Mette Frederiksen.

 • 05. december 2018

  Nyt fra HLF

  Endnu et år lakker mod enden og med det naturligvis årets sidste udgave af HLF nyt. I denne udgave er artikler med seneste nyt fra Kongres 2018, DLF's Folkeskoleideal og de 5 pejlemærker for god undervisningen. Og s er der naturligvis en hilsen fra vores lokale formand - Vera Sandby Hansen. Rigtig glædelig jul til alle læsere og godt nytår fra hele kredsstyrelsen i Helsingør Lærerforening.

 • 05. december 2018

  HLF nyt - december 2018

  Endnu et år lakker mod enden og med det naturligvis årets sidste udgave af HLF nyt. I denne udgave er artikler med seneste nyt fra Kongres 2018, DLF's Folkeskoleideal og de 5 pejlemærker for god undervisning. Og så er der naturligvis en hilsen fra vores lokale formand - Vera Sandby Hansen. Rigtig glædelig jul til alle læsere og godt nytår fra hele kredsstyrelsen i Helsingør Lærerforening.

 • 27. november 2018

  Folkeskoleideal

  Idealer er tankekonstruktioner og forestillinger om, at noget bør være på en bestemt måde, som det er værd at stræbe efter. Idealer udtrykker grundlæggende værdier, der ikke er bundet op på aktuelle udfordringer. De kommer til udtryk i hverdagen og giver mening og retning og bygger således på de erfaringer og den viden, man gennem tiden har opbygget.

 • 31. oktober 2018

  Dag 2 på kongressen

  Her på kongressens 2.dag har debatten hovedsageligt handlet om 2 punkter. Først om dagsordens punkt 5 'Danmarks Lærerforenings videre arbejde i en styrket fagbevægelse',og siden om punkt 6 'Perspektiver og muligheder på baggrund af 'Ny Start'-samarbejdet. Begge punkter sætter tydelig politisk retning for foreningens videre arbejde.

 • 30. oktober 2018

  Dag 1 på kongressen

  Så er førstedagen af Kongres 2018 ved at være til ende. Dagen blev indledt af formand for 3F Per Christensen, som tilbød DLF, fortsat at indgå i et tæt samarbejde om Danmarks vigtige kulturinstitution, folkeskolen. Herefter fulgte en spændende debat om evalueringen af OK18 og sidst drøftelser om det folkeskoleideal, DLF er ved at formulere.

 • 24. oktober 2018

  Løntjek

  Så er det igen tid til Helsingør Lærerforenings årlige Løntjek-kampagne. Vi besøger i år 3 forskellige skoledistrikter, på henholdsvis Borupgårdskolen, Nordvestskolen og Mørdrupskolen, men inviterer også til Løntjek på Kredskontoret i Stengade.

 
1 2 3 4 5 ... 21
Næste ›