Nyhedsoversigt

 • 31. oktober 2018

  Dag 2 på kongressen

  Her på kongressens 2.dag har debatten hovedsageligt handlet om 2 punkter. Først om dagsordens punkt 5 'Danmarks Lærerforenings videre arbejde i en styrket fagbevægelse',og siden om punkt 6 'Perspektiver og muligheder på baggrund af 'Ny Start'-samarbejdet. Begge punkter sætter tydelig politisk retning for foreningens videre arbejde.

 • 30. oktober 2018

  Dag 1 på kongressen

  Så er førstedagen af Kongres 2018 ved at være til ende. Dagen blev indledt af formand for 3F Per Christensen, som tilbød DLF, fortsat at indgå i et tæt samarbejde om Danmarks vigtige kulturinstitution, folkeskolen. Herefter fulgte en spændende debat om evalueringen af OK18 og sidst drøftelser om det folkeskoleideal, DLF er ved at formulere.

 • 24. oktober 2018

  Løntjek

  Så er det igen tid til Helsingør Lærerforenings årlige Løntjek-kampagne. Vi besøger i år 3 forskellige skoledistrikter, på henholdsvis Borupgårdskolen, Nordvestskolen og Mørdrupskolen, men inviterer også til Løntjek på Kredskontoret i Stengade.

 • 26. september 2018

  Nyt fra HLF

  Så er der atter udkommet et "Nyt fra HLF". Denne gang med nyt om GDPR, om fraktion 4 sommerudflugten, om læreruddannelse i Helsingør og med en kommentar fra vores formand, Vera. om de seneste skolepolitisk vinde fra Christiansborg.

 • 29. august 2018

  Nyt skoleår - ny start?

  Et nyt skoleår er skudt i gang - og det for fulde sejl. I dette skoleår er kredsarbejdet nemlig startet noget anderledes end vanligt. Der er indledt forhandlinger på såvel lønområdet som arbejdstid.

 • 23. august 2018

  Fraktion 4 - tak for turen

  Klint, slot og hav var overskriften for årets store fraktion 4 sommerudflugt i 2018. Tak til alle deltagende medlemmer fra Helsingør Lærerforening.

 • 26. juni 2018

  'Nyt fra HLF' på gaden

  Så er den seneste udgave af 'Nyt fra HLF' på gaden - læs denne gang om ekstraordinær kongres, om forhandling af lokalaftale, håndtering af stress og om formålstyret undervisning.

 • 18. juni 2018

  Nyansat og tvungen ferie - hva' så?

  Hvis du er nyansat har du formentlig ikke optjent nok ferie og vil opleve et løntræk. Det kan dækkes med enten et feriekort fra tidligere ansættelse eller med feriedagpenge fra a-kassen. Er du ansat som lærer i Helsingør, har du ferie fra 5.juli til 5.august (begge dage inklusive). Spørg din TR efter råd eller ring til os på Kredsen, hvis du er i tvivl om hvornår du skal søge.

 • 04. juni 2018

  Det blev et JA!

  Det har formentlig ikke gået nogen forbi, at overenskomst-forhandlingerne 2018 har været ganske specielle. Det seneste halve år har luften svirret med ord som reallønsikring, musketér-ed, arbejdtidsaftale, spisepause, privatlønsværn og det hele kulminerede,som bekendt Store Bededag, hvor en udmattet Anders Bondo tonede smilende frem på skærmen, med nyheden om, at der var indgået kommunalt forlig. Tilsvarende stor blev skuffelsen så også, da vi kort efter måtte konstatere, at forliget ikke indeholdt en arbejdstidsaftale for os.

 • 28. maj 2018

  Afstemningen om OK18 forliget er i fuld gang

  I fredags 25.maj åbnede urafstemning om OK18 forliget blandt DLF's medlemmer. Mandag morgen havde godt 42 % af Helsingør Lærerforenings medlemmer taget stilling og afgivet deres stemme. Onsdag morgen er det hele 53,2 %. Torsdag morgen er det 56,3 %, og med en slutspurt kan vi måske nå over 70 % inden 3.juni kl.16.

 
1 2 3 4 5 ... 20
Næste ›