Nyhedsoversigt

 • 26. juni 2018

  'Nyt fra HLF' på gaden

  Så er den seneste udgave af 'Nyt fra HLF' på gaden - læs denne gang om ekstraordinær kongres, om forhandling af lokalaftale, håndtering af stress og om formålstyret undervisning.

 • 18. juni 2018

  Nyansat og tvungen ferie - hva' så?

  Hvis du er nyansat har du formentlig ikke optjent nok ferie og vil opleve et løntræk. Det kan dækkes med enten et feriekort fra tidligere ansættelse eller med feriedagpenge fra a-kassen. Er du ansat som lærer i Helsingør, har du ferie fra 5.juli til 5.august (begge dage inklusive). Spørg din TR efter råd eller ring til os på Kredsen, hvis du er i tvivl om hvornår du skal søge.

 • 04. juni 2018

  Det blev et JA!

  Det har formentlig ikke gået nogen forbi, at overenskomst-forhandlingerne 2018 har været ganske specielle. Det seneste halve år har luften svirret med ord som reallønsikring, musketér-ed, arbejdtidsaftale, spisepause, privatlønsværn og det hele kulminerede,som bekendt Store Bededag, hvor en udmattet Anders Bondo tonede smilende frem på skærmen, med nyheden om, at der var indgået kommunalt forlig. Tilsvarende stor blev skuffelsen så også, da vi kort efter måtte konstatere, at forliget ikke indeholdt en arbejdstidsaftale for os.

 • 28. maj 2018

  Afstemningen om OK18 forliget er i fuld gang

  I fredags 25.maj åbnede urafstemning om OK18 forliget blandt DLF's medlemmer. Mandag morgen havde godt 42 % af Helsingør Lærerforenings medlemmer taget stilling og afgivet deres stemme. Onsdag morgen er det hele 53,2 %. Torsdag morgen er det 56,3 %, og med en slutspurt kan vi måske nå over 70 % inden 3.juni kl.16.

 • 15. maj 2018

  Ja eller nej?

  25.maj åbnes der for urafstemningen om OK18 forliget. Men hvad siger de enkelte kredsstyrelses medlemmer egentlig til resultatet af OK18? Det kan du blive klogere på lige her.

 • 09. maj 2018

  Uro på hjemmesiden

  I vil i den nærmeste fremtid opleve en del uro her på hjemmesiden, da et kredsstyrelsesmedlem er under oplæring.

 • 02. maj 2018

  Formanden siger JA til OK18

  Vera Sandby Hansen, formand Helsingør Lærerforening, kommenterer OK18 forliget om arbejdstid.

 • 01. maj 2018

  Urafstemning om OK18

  Overenskomstforhandlingerne blev som bekendt afsluttet Store Bededag. efter lange og intensive forhandlinger over 5 måneder. Før resultatet endeligt kan vedtages som ny overenskomst, skal det sendes til afstemning blandt medlemmerne.

 • 13. april 2018

  Demonstration 18.april 2018

  Helsingør Lærerforening, FOA Nordsjælland, BUPL Nordsjælland, DSR, HK kommunal Nordsjælland, GL, Politiforbundet m.fl har i fællesskab arrangeret et brag af en demonstration, 18.april 2018.

 • 11. april 2018

  Rigsrevisionens rapport om Skolereformen

  Rigsrevisionen har udarbejdet en uvildig analyse af Undervisningsministeriets implementering af skolereformen. Kritikken er larmende. Konklusionen er indsat herunder og du kan læse hele rapporten i linket under teksten.

 
1 2 3 4 5 ... 20
Næste ›